Naamkaartje_JoBobyVerpro-v2.png

Menu

Actie geldig tot 00/00/0000

Sluiten - X

 

Corona Maatregel

Wij hebben besloten om voorlopig onze deur te sluiten. We stellen de gezondheid van iedereen voorop en proberen zo de verspreiding tegen te gaan. Wij hopen dan ook op jullie begrip. Luc & Jolien

WERKKLEDIJ

Op zoek naar de perfecte werkkledij? Bij Jobo Werkkledij vindt u werkbroeken, werkshorts en overalls in alle maten en kleuren! Kies voor een werkbroek met of zonder kniezakken. Met onze werkjas, werkvest of bodywarmer kunt u ook in koudere omstandigheden comfortabel verder werken. Er bestaan verschillende types werkjassen: softshell, regenjas, winterjas, parka, fleece,... Afhankelijk van uw specifieke wensen, kiest u de juiste werkjas. Zoekt u gecertificeerde bescherming? Dan biedt Jobo Werkkledij ook hoge zichtbaarheids, vlamvertragend of multinorm werkkleding naargelang uw werksituatie.

 

Jobo Werkkledij heeft ook voor U de gepaste kledij voor de zorgsector, verpleegkundigen , Welness ,schoonheidsspecialistes , pedicures , ouderenzorg  ,horeca ( waaronder schorten – koksvesten- en koksbroeken) alsook een volledige lijn foodkleding die volledig voldoen qua stofkeuze en modellering aan de eisen de HACCP.

OVERZICHT MERKEN

BLAKLADER
 

CHAUD DEVANT
 

COLORMATIC PROFESSIONAL

DE BERKEL
 

SIXTON PEAK
 

FRUIT OF THE LOOM

OVERZICHT MERKEN

BLAKLADER

CHAUD DEVANT

COLORMATIC PROFESSIONAL

DE BERKEL

SIXTON PEAK

FROOT OF THE LOOM

BUCKLER BOOTS

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor ons privacybeleid en voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.